Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

225 g margaryna
25 g jaja
285 g woda
200 g jaja
200 g olej
130 g porzeczki czarne
130 g porzeczki czerwone

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Kruche

Potrzebne składniki

225 g margaryna
25 g jaja
2

Krok 2

Krem budyniowy

Potrzebne składniki

285 g woda
3

Krok 3

Ciasto z porzeczkami

Potrzebne składniki

200 g jaja
200 g olej
4

Krok 4

Potrzebne składniki

130 g porzeczki czarne
130 g porzeczki czerwone
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Kruchy spód 2. Krem budyniowy 3. Ciasto z porzeczkami 4. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również