Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

270 g margaryna
30 g jaja
180 g żółtka jaj
390 g cukier
10 g żelatyna
270 g masło
220 g sok z cytryny
1.5 g skórka cytrynowa
pokaż wszystkie
50 g woda
200 g jaja
200 g olej
200 g cukier
200 g woda
5 g sok z cytryny
5 g sok z cytryny

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód kruchy

Potrzebne składniki

270 g margaryna
30 g jaja
2

Krok 2

Krem cytrynowy

Potrzebne składniki

180 g żółtka jaj
390 g cukier
10 g żelatyna
270 g masło
220 g sok z cytryny
1.5 g skórka cytrynowa
50 g woda
3

Krok 3

Ciasto cytrusowe

Potrzebne składniki

200 g jaja
200 g olej
4

Krok 4

Beza upalana

Potrzebne składniki

200 g cukier
200 g woda
5 g sok z cytryny
5

Krok 5

Potrzebne składniki

5 g sok z cytryny
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Spód kruchy 2. Krem cytrynowy 3. Ciasto cytrusowe 4. Beza upalana 5. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również