Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

180 g margaryna
20 g jaja
250 g jaja
175 g cukier
300 ml sok z cytryny
15 ml sok z limonki
125 ml śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto kruche

Potrzebne składniki

180 g margaryna
20 g jaja
2

Krok 2

Krem cytrynowy

Potrzebne składniki

250 g jaja
175 g cukier
300 ml sok z cytryny
15 ml sok z limonki
125 ml śmietana 30%

Przygotowanie

Schłodzić. Można podawać ze świeżymi owocami lub lodami.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również