Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

50 g kakao
450 g margaryna
50 g jaja
310 g woda
1250 ml śmietana 30%
300 g cukier
300 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto kruche kakaowe

Potrzebne składniki

50 g kakao
450 g margaryna
50 g jaja
2

Krok 2

Rodzynki w rumie

3

Krok 3

Krem cappuccino

Potrzebne składniki

310 g woda
1250 ml śmietana 30%
4

Krok 4

Bezy

Potrzebne składniki

300 g cukier
300 g woda

Przygotowanie

Na dno korpusów wyłożyć rodzynki, następnie krem cappuccino. Przykryć dyskiem bezowym, fantazyjnie udekorować kleksem z kremu cappuccino, elementami z czekolady, przyprószyć kakao. Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również