Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

600 g jaja
60 g woda
2500 g twaróg półtłusty
1500 ml śmietana 30%
620 g cukier puder
pokaż wszystkie
380 g margaryna
1000 g woda
28 g żelatyna
300 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat czekoladowy

Potrzebne składniki

600 g jaja
60 g woda
2

Krok 2

Masa serowa

Potrzebne składniki

2500 g twaróg półtłusty
1500 ml śmietana 30%
620 g cukier puder
380 g margaryna
1000 g woda
3

Krok 3

Masa owocowa

Potrzebne składniki

28 g żelatyna
300 g woda

Przygotowanie

Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również