Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

550 g margaryna
75 g jaja
2500 g Twaróg sernikowy
500 g jaja
300 g olej
1800 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód

Potrzebne składniki

550 g margaryna
75 g jaja
2

Krok 2

Masa serowo - kajmakowa

Potrzebne składniki

2500 g Twaróg sernikowy
500 g jaja
300 g olej
1800 g woda
3

Krok 3

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Żel

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Spód 2. Masa serowo - kajmakowa 3. Żel 4. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również