Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g jaja
300 g olej
240 g margaryna
100 g jaja
200 g mąka pszenna typ 500
pokaż wszystkie
600 g margaryna
500 g cukier
300 g jaja
2600 g Twaróg sernikowy
200 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto

Potrzebne składniki

300 g jaja
300 g olej
2

Krok 2

Kruszonka

Potrzebne składniki

240 g margaryna
100 g jaja
200 g mąka pszenna typ 500
3

Krok 3

Masa serowa

Potrzebne składniki

600 g margaryna
500 g cukier
300 g jaja
2600 g Twaróg sernikowy
4

Krok 4

Ganache

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Ciasto 2. Kruszonka 3. Masa serowa 4. Ganache 5. Dekoacja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również