Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

250 g jaja
250 g olej
300 g żółtka jaj
300 g białko jaj
300 g cukier
pokaż wszystkie
440 g margaryna
1750 g twaróg półtłusty
50 g olej
120 g rodzynki

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto czekoladowe

Potrzebne składniki

250 g jaja
250 g olej
2

Krok 2

Masa serowa

Potrzebne składniki

300 g żółtka jaj
300 g białko jaj
300 g cukier
440 g margaryna
1750 g twaróg półtłusty
3

Krok 3

Polewa czekoladowa

Potrzebne składniki

50 g olej
120 g rodzynki

Przygotowanie

Upieczony i schłodzony sernik , udekorować polewą czekoladową i rodzynkami.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również