Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

25 g jaja
250 g margaryna
3000 g Twaróg sernikowy
360 g jaja
330 g cukier
2000 g morele w syropie

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód kruchy

Potrzebne składniki

25 g jaja
250 g margaryna
2

Krok 2

Masa serowa

Potrzebne składniki

3000 g Twaróg sernikowy
360 g jaja
330 g cukier
3

Krok 3

Żel

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Owoce

Potrzebne składniki

2000 g morele w syropie
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Spód kruchy 2. Masa serowa 3. Żel 4. Owoce 5. Żel 6. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również