Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

420 g jaja
410 g olej
75 g woda
2000 g Twaróg sernikowy
400 g jaja
240 g olej
1440 g woda
300 g orzech arachidowy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

420 g jaja
410 g olej
75 g woda
2

Krok 2

Masa serowo - kajmakowa

Potrzebne składniki

2000 g Twaróg sernikowy
400 g jaja
240 g olej
1440 g woda
3

Krok 3

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Polewa

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Dekoracja

Potrzebne składniki

300 g orzech arachidowy

Przygotowanie

1. Blat 2. Masa serowo- kajmakowa 3. Polewa 4. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również