Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

390 g margaryna
45 g jaja
1400 g Twaróg sernikowy
350 g jaja
200 g olej
pokaż wszystkie
1100 g woda
250 g olej
250 g jaja
1500 g śmietana 30%
300 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód kruchy

Potrzebne składniki

390 g margaryna
45 g jaja
2

Krok 2

Masa serowa

Potrzebne składniki

1400 g Twaróg sernikowy
350 g jaja
200 g olej
1100 g woda
3

Krok 3

Blat karmelowy

Potrzebne składniki

250 g olej
250 g jaja
4

Krok 4

Krem Toffi

Potrzebne składniki

1500 g śmietana 30%
300 g woda
5

Krok 5

Żel dekoracyjny

Potrzebne składniki

6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Spód kruchy 2. Masa serowa 3. Krem toffi 4. Blat karmelowy 5. Krem toffi 6. Żel dekoracyjny 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również