Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

750 g jaja
15 g kakao
50 g woda
750 g śmietana 36%
150 g woda
200 g Czerwona porzeczka
30 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Biszkopt

Potrzebne składniki

750 g jaja
2

Krok 2

Potrzebne składniki

15 g kakao
50 g woda
3

Krok 3

Krem

Potrzebne składniki

750 g śmietana 36%
150 g woda
4

Krok 4

Owoce

Potrzebne składniki

200 g Czerwona porzeczka
5

Krok 5

Żel

Potrzebne składniki

30 g woda
6

Krok 6

Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również