Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

250 g jaja
250 g woda
250 g olej
200 g pulpa malinowa
500 g mascarpone
100 g woda
500 g śmietana 30%
50 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

250 g jaja
250 g woda
250 g olej
2

Krok 2

Galaretka malinowa

Potrzebne składniki

200 g pulpa malinowa
3

Krok 3

Krem mascarpone & tiramisu

Potrzebne składniki

500 g mascarpone
100 g woda
500 g śmietana 30%
4

Krok 4

Zamsz

Potrzebne składniki

50 g olej
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat 2. Galaretka malinowa 3. Blat 4. Mrożenie 5. Krem mascarpone & tiramisu 6. Mrożenie 7. Zamsz 8. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również