Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g olej
500 g jaja
150 g margaryna
70 g woda
1000 g woda
pokaż wszystkie
175 g śmietana 30%
750 g woda
3000 g śmietana 30%
400 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat orkiszowy

Potrzebne składniki

500 g olej
500 g jaja
2

Krok 2

Potrzebne składniki

150 g margaryna
70 g woda
3

Krok 3

Krem budyniowy

Potrzebne składniki

1000 g woda
4

Krok 4

Krem czekolada mleczna

Potrzebne składniki

175 g śmietana 30%
5

Krok 5

Krem orzechowy

Potrzebne składniki

750 g woda
3000 g śmietana 30%
6

Krok 6

Polewa

Potrzebne składniki

400 g olej
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

Składać w formie do składania rolady, w następującej kolejności: 1. Krem orzechowy 2. Krem budyniowy 3. Krem czekolada mleczna 4. Krem orzechowy 5. Blat orkiszowy 6. Mrożenie rolady 7. Wykonanie wzoru na powierzchni rolady 8. Pokrywanie powierzchni rolady polewą 9. Dekoracja Przechowywać w warunkach chłodniczych

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również