Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

150 g jaja
150 g woda
65 g jaja
40 g żółtka jaj
20 g żelatyna
20 ml rum
450 g śmietana 30%
50 g pulpa porzeczkowa

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

150 g jaja
150 g woda
2

Krok 2

Masa śmietanowa

Potrzebne składniki

65 g jaja
40 g żółtka jaj
20 g żelatyna
20 ml rum
450 g śmietana 30%
3

Krok 3

Żelka

Potrzebne składniki

50 g pulpa porzeczkowa
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat 2. 3/4 masy śmietanowej 3. Zastygająca żelka (wyszprycować) 4. Zwinąć w formie rolady 5. 1/4 masy śmietanowej (pokryć całą powierzchnie rolady) 6. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również