Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

100 kg mąka pszenna typ 550
1.6 kg sól
5 kg drożdże
2 kg margaryna
50 kg woda
300 g śmietana 30%
200 g pasta pistacjowa
20 g masło

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Nadzienie

Potrzebne składniki

300 g śmietana 30%
200 g pasta pistacjowa
20 g masło
2

Krok 2

Dobla - korpusy deserowe

3

Krok 3

Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również