Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:
200 g | śmietana 30% |
30 g | masło |
7 g | przyprawa piernikowa |
1 g | skórka z limonki |
20 g | sok z limonki |
100 g | masło kakaowe |
5 g | barwnik spożywczy |
5 g | barwnik spożywczy zielony |
Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.
Krok 1
Ganache
200 g | śmietana 30% |
30 g | masło |
7 g | przyprawa piernikowa |
1 g | skórka z limonki |
20 g | sok z limonki |
Krok 2
Dekoracja
100 g | masło kakaowe |
5 g | barwnik spożywczy |
5 g | barwnik spożywczy zielony |
Krok 3
Korpusy czekoladowe
1. Dekoracja 2. Korpusy czekoladowe 3. Ganache
Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje
pytania.