Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

200 g śmietana 30%
30 g masło
7 g przyprawa piernikowa
1 g skórka z limonki
20 g sok z limonki
100 g masło kakaowe
5 g barwnik spożywczy
5 g barwnik spożywczy zielony

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ganache

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
30 g masło
7 g przyprawa piernikowa
1 g skórka z limonki
20 g sok z limonki
2

Krok 2

Dekoracja

Potrzebne składniki

100 g masło kakaowe
5 g barwnik spożywczy
5 g barwnik spożywczy zielony
3

Krok 3

Korpusy czekoladowe

Potrzebne składniki

Przygotowanie

1. Dekoracja 2. Korpusy czekoladowe 3. Ganache

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również