Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

3 g aromat orzechowy
39 g masło
18 g woda
160 g żurawina suszona
100 g orzechy włoskie
120 g olej
600 g śmietana 30%
pokaż wszystkie
15 g przyprawa piernikowa
45 g cukier
90 g żółtka jaj
15 g żelatyna
200 g olej
5 g barwnik spożywczy zielony

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód

Potrzebne składniki

3 g aromat orzechowy
39 g masło
18 g woda
160 g żurawina suszona
100 g orzechy włoskie
120 g olej
2

Krok 2

Mus o smaku piernikowym

Potrzebne składniki

600 g śmietana 30%
15 g przyprawa piernikowa
45 g cukier
90 g żółtka jaj
15 g żelatyna
3

Krok 3

Zamsz

Potrzebne składniki

200 g olej
5 g barwnik spożywczy zielony
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

1. Spód 2. Mus o smaku piernikowym 3. Zielony zamsz 4. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również