Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

590 g olej
1060 g woda
1200 g śliwki
400 g orzechy włoskie

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto

Potrzebne składniki

590 g olej
1060 g woda
2

Krok 2

Dodatki

Potrzebne składniki

1200 g śliwki
400 g orzechy włoskie

Przygotowanie

Wypiekać w temperaturze 180°C przez około 60 minut. Wypieczone ciasto można dodatkowo pokryć cienką warstwą żelu przyrządzonego na bazie Paletta Neutralna.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również