Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

900 g margaryna
100 g jaja
1000 g woda
150 g masło
800 g kajmak
1000 ml śmietana 30%
250 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Potrzebne składniki

900 g margaryna
100 g jaja
2

Krok 2

Krem budyniowy

Potrzebne składniki

1000 g woda
150 g masło
3

Krok 3

Kajmak

Potrzebne składniki

800 g kajmak
4

Krok 4

Krem

Potrzebne składniki

1000 ml śmietana 30%
250 g woda
5

Krok 5

Dekoracja

Potrzebne składniki

Przygotowanie

Na blat kruchy nałożyć krem budyniowy, równomiernie rozprowadzić i docisnąć drugim blatem kruchym. Nałożyć rozpuszczony kajmak i docisnąć następnym blatem kruchym. Krem śmietankowy rozsmarować na górnej powierzchni i pozostawić do schłodzenia. Udekorować według uznania.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również