Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g margaryna
450 g nadzienie morelowe
600 g margaryna
2000 g woda
200 g cukier puder
450 g mąka pszenna typ 450
450 g margaryna
pokaż wszystkie
200 g cukier puder
220 g jaja
200 g rodzynki
200 g orzech arachidowy
100 g cukier
100 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód owsiany

Potrzebne składniki

300 g margaryna
2

Krok 2

Nadzienie

Potrzebne składniki

450 g nadzienie morelowe
3

Krok 3

Krem budyniowy

Potrzebne składniki

600 g margaryna
2000 g woda
200 g cukier puder
4

Krok 4

Blat kruchy

Potrzebne składniki

450 g mąka pszenna typ 450
450 g margaryna
200 g cukier puder
220 g jaja
200 g rodzynki
200 g orzech arachidowy
5

Krok 5

Żel na zimno

Potrzebne składniki

6

Krok 6

Bezy

Potrzebne składniki

100 g cukier
100 g woda
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

1. Spód owsiany 2. Nadzienie 3. Krem budyniowy 4. Blat kruchy 5. Krem budyniowy 6. Chłodzenie 7. Żel na zimno 7. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również