Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

450 g margaryna
50 g jaja
400 g woda
330 g olej
500 g marchew w kostce
200 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto kruche

Potrzebne składniki

450 g margaryna
50 g jaja
2

Krok 2

Powidła śliwkowe

3

Krok 3

Ciasto marchewkowe

Potrzebne składniki

400 g woda
330 g olej
500 g marchew w kostce
4

Krok 4

Ganache

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Ciasto kruche 2. Powidła śliwkowe 3. Ciasto marchewkowe 4. Ganache 5. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również