Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

225 g margaryna
25 g jaja
800 g mleko 2 % tł,
200 g likier advocat
400 g jaja
340 g olej
pokaż wszystkie
100 g woda
750 g śmietana 30%
180 g woda
200 g cukier
200 g woda
5 g sok z cytryny

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód kruchy

Potrzebne składniki

225 g margaryna
25 g jaja
2

Krok 2

Krem budyniowy z advocatem

Potrzebne składniki

800 g mleko 2 % tł,
200 g likier advocat
3

Krok 3

Blat kokosowy

Potrzebne składniki

400 g jaja
340 g olej
100 g woda
4

Krok 4

Krem advocatowy

Potrzebne składniki

750 g śmietana 30%
180 g woda
5

Krok 5

Beza upalana

Potrzebne składniki

200 g cukier
200 g woda
5 g sok z cytryny
6

Krok 6

Owoce

Przygotowanie

Ciasto składać w kolejności: 1. Spód kruchy 2. Krem budyniowy z advocatem 3. Blat kokosowy 4. Krem advocatowy 5. Blat kokosowy 6. Beza upalana 7. Owoce Tropikalne

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również