Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

200 g margaryna
20 g jaja
250 g kajmak
225 g jaja
225 g olej
250 g wino Porto
1 szt. laska wanilii
pokaż wszystkie
0.5 g cynamon
0.5 g goździk mielony
750 g śmietana 30%
150 g woda
400 g kajmak
100 g orzechy włoskie

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto kruche

Potrzebne składniki

200 g margaryna
20 g jaja
2

Krok 2

Kajmak

Potrzebne składniki

250 g kajmak
3

Krok 3

Blat makowy

Potrzebne składniki

225 g jaja
225 g olej
4

Krok 4

Nakropka z Porto

Potrzebne składniki

250 g wino Porto
1 szt. laska wanilii
0.5 g cynamon
0.5 g goździk mielony
5

Krok 5

Krem kajmakowy z orzechami

Potrzebne składniki

750 g śmietana 30%
150 g woda
400 g kajmak
100 g orzechy włoskie
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Ciasto kruche 2. Kajmak 3. Blat makowy 4. Nakropka z Porto 5. Krem kajmakowy z orzechami 6. Kajmak 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również