Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

250 g olej
250 g jaja
2 g sól morska gruboziarnista
100 g orzechy włoskie
250 g śmietana 30%
8 g przyprawa piernikowa

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

250 g olej
250 g jaja
2 g sól morska gruboziarnista
100 g orzechy włoskie
2

Krok 2

Ganache

Potrzebne składniki

250 g śmietana 30%
8 g przyprawa piernikowa
3

Krok 3

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat 2. Ganache (schłodzony i napowietrzony) 3. Blat 4. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również