Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

330 ml olej
275 g jaja
1210 g woda
250 g cukier
250 g woda
505 g żółtka jaj
pokaż wszystkie
505 g cukier
300 g woda
2530 ml śmietana 30%
220 g cukier
220 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto czekoladowe (Maestro Black)

Potrzebne składniki

330 ml olej
275 g jaja
1210 g woda
2

Krok 2

Poncz - syrop cukrowy

Potrzebne składniki

250 g cukier
250 g woda
3

Krok 3

Mus czekoladowy

Potrzebne składniki

505 g żółtka jaj
505 g cukier
300 g woda
2530 ml śmietana 30%
4

Krok 4

Beza z kawą

Potrzebne składniki

220 g cukier
220 g woda
5

Krok 5

Wykończenie

Przygotowanie

Mus dozować do Cylindra (Dobla) z krążkiem z ciasta czekoladowego. Schłodzić. Powierzchnię schłodzonego cylindra wykończyć żelem Paletta Cold Choc. oraz ozdobić wysuszonymi bezikami z kawą.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również