Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

450 g woda
300 g olej
4 g aromat pomarańczowy
1200 g śmietana 30%
20 g żelatyna
pokaż wszystkie
60 g woda
135 g likier pomarańczowy Cointreau
300 g syrop ziemniaczany
5 g barwnik spożywczy zielony

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Muffiny

Potrzebne składniki

450 g woda
300 g olej
4 g aromat pomarańczowy
2

Krok 2

Nadzienie

Potrzebne składniki

3

Krok 3

Mus

Potrzebne składniki

1200 g śmietana 30%
20 g żelatyna
60 g woda
135 g likier pomarańczowy Cointreau
4

Krok 4

Żel na zimno

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Czekolada plastyczna

Potrzebne składniki

300 g syrop ziemniaczany
6

Krok 6

Marcepan

Potrzebne składniki

5 g barwnik spożywczy zielony
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

1. Muffiny 2. Chłodzenie 3. Nadzienie 4. Mus 5. Mrożenie 6. Żel na zimno 7. Czekolada plastyczna 8. Dekoracja Receptura na 58 sztuk

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również