Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

100 g jaja
250 g margaryna
200 g woda
100 g mąka pszenna typ 450
100 g miód
50 g woda
30 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto Korzenne

Potrzebne składniki

100 g jaja
250 g margaryna
200 g woda
100 g mąka pszenna typ 450
100 g miód
2

Krok 2

Powidła Śliwkowe

Potrzebne składniki

50 g woda
3

Krok 3

Polewa Czekoladowa

Potrzebne składniki

30 g olej
ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również