Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

450 g margaryna
100 g jaja
20 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto kruche

Potrzebne składniki

450 g margaryna
100 g jaja
2

Krok 2

Nadzienie

Potrzebne składniki

3

Krok 3

Polewa

Potrzebne składniki

20 g olej

Przygotowanie

1. Ciasto kruche 2. Nadzienie 3. Ciasto kruche 4. Polewa

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również