Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

125 g margaryna
25 g miód
150 g mąka pszenna typ 500
100 g jaja
225 g margaryna
25 g jaja

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto korzenne

Potrzebne składniki

125 g margaryna
25 g miód
150 g mąka pszenna typ 500
100 g jaja
2

Krok 2

Ciasto kruche

Potrzebne składniki

225 g margaryna
25 g jaja
3

Krok 3

Nadzienie

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również