Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

450 g woda
250 g olej
2400 g śmietana 30%
165 g cukier
165 g woda
375 ml sok pomarańczowy
213.5 g olej
2.7 g biel tytanowa

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto korzenne

Potrzebne składniki

450 g woda
250 g olej
2

Krok 2

Mus czekolada o smaku orzechowym

Potrzebne składniki

2400 g śmietana 30%
3

Krok 3

Beza w czekoladzie

Potrzebne składniki

165 g cukier
165 g woda
4

Krok 4

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Galaretka pomarańczowa

Potrzebne składniki

375 ml sok pomarańczowy
6

Krok 6

Polewa czekoladowa

Potrzebne składniki

213.5 g olej
2.7 g biel tytanowa
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

Kolejność warstw (kostki składać w formie sylikonowej): 1. Mus czekolada o smaku orzechowym 2. Beza w czekoladzie 3. Galaretka pomarańczowa 4. Ciasto korzenne 5. Mrożenie 6. Nanoszenie polewy 7. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również