Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

150 g masło
70 g woda
150 g masło
100 g jaja
65 g olej
100 g woda
190 g mleko 3,2% tł,
4 g żelatyna
20 g woda
pokaż wszystkie
380 g śmietana 30%
200 g śmietana 30%
100 g sok z jabłek
15 g woda
3 g żelatyna
10 ml likier Amaretto
3 g żelatyna
10 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Kruche krążki czekoladowe

Potrzebne składniki

150 g masło
70 g woda
2

Krok 2

Potrzebne składniki

150 g masło
3

Krok 3

Krążki z ciasta czekoladowego

Potrzebne składniki

100 g jaja
65 g olej
100 g woda
4

Krok 4

Mus czekoladowy

Potrzebne składniki

190 g mleko 3,2% tł,
4 g żelatyna
20 g woda
380 g śmietana 30%
5

Krok 5

Krem czekoladowo - jabłkowy

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
100 g sok z jabłek
15 g woda
3 g żelatyna
6

Krok 6

Galaretka żurawinowa

Potrzebne składniki

10 ml likier Amaretto
3 g żelatyna
10 g woda
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

1. Kruchy krążek czekoladowy 2. Mus czekoladowy 3. Krążek z ciasta czekoladowego 4. Krem czekoladowo-jabłkowy 5. Galaretka żurawinowa 6. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również