Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

1400 g jaja
160 g skrobia ziemniaczana
1560 g woda
6200 ml śmietana 30%
320 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Biszkopt

Potrzebne składniki

1400 g jaja
160 g skrobia ziemniaczana
2

Krok 2

Krem malinowy

Potrzebne składniki

1560 g woda
6200 ml śmietana 30%
3

Krok 3

Nadzienie jagodowe

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Polewa do natryskania

Potrzebne składniki

320 g olej

Przygotowanie

Porcje kremu (ok.40g) wykładać do foremek silikonowych ( 7 x 4,5 X 3 cm ) . Schłodzić,a następnie zamrozić. Wyjąć z foremek silikonowych, natryskać polewą - tworząc efekt zamszu. Z każdego z blatów wykroić po 56 elementów ( 7,5 x 5,5 cm ), przesmarować nadzieniem jagodowym, wyłożyć porcje kremu. Udekorować świeżymi owocami malin i elementami czekoladowymi. Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również