Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

150 g olej
125 g jaja
25 g woda
200 g śmietana 30%
100 g sok z jabłek
pokaż wszystkie
12 g woda
2.5 g żelatyna
100 g porzeczki czarne
50 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Krążki czekoladowe

Potrzebne składniki

150 g olej
125 g jaja
25 g woda
2

Krok 2

Mus czekoladowy

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
100 g sok z jabłek
12 g woda
2.5 g żelatyna
3

Krok 3

Galaretka porzeczkowa

Potrzebne składniki

100 g porzeczki czarne
4

Krok 4

Zamsz

Potrzebne składniki

50 g olej
5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Krążek czekoladowy 2. Mus czekoladowy 3. Mrożenie 4. Galaretka porzeczkowa 5. Mrożenie 6. Zamsz 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również