Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

115 g olej
100 g jaja
250 g śmietana 30%
250 g woda
50 g olej
5 g biel tytanowa
50 g mleko 3,2% tł,
pokaż wszystkie
25 g pasta orzechowa
1 g sól
5 g żelatyna
15 g woda
175 g śmietana 30%
50 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Krążki z ciasta makowego

Potrzebne składniki

115 g olej
100 g jaja
2

Krok 2

Krem sernikowy

Potrzebne składniki

250 g śmietana 30%
250 g woda
3

Krok 3

Nadzienie wisniowe

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Zamsz biały

Potrzebne składniki

50 g olej
5 g biel tytanowa
5

Krok 5

Krem orzechowy

Potrzebne składniki

50 g mleko 3,2% tł,
25 g pasta orzechowa
1 g sól
5 g żelatyna
15 g woda
175 g śmietana 30%
6

Krok 6

Zamsz ciemny

Potrzebne składniki

50 g olej
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

1. Krążek z ciasta makowego 2. Krem sernikowy 3. Nadzienie wiśniowe 4. Krem Sernikowy 5. Mrożenie 6. Zamsz biały 7. Krem orzechowy 8. Mrożenie 9. Zamsz ciemny 10. Dekroacja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również