Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

450 g margaryna
50 g jaja
100 g płatki migdałowe
150 g orzech arachidowy
150 g orzechy włoskie

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto Kruche

Potrzebne składniki

450 g margaryna
50 g jaja
2

Krok 2

Nadzienie Owocowe

3

Krok 3

Florentynkowa Posypka

Potrzebne składniki

100 g płatki migdałowe
150 g orzech arachidowy
150 g orzechy włoskie
4

Krok 4

Dekoracja

Potrzebne składniki

Przygotowanie

1. Ciasto Kruche 2. Nadzienie Owocowe 3. Florentynkowa Posypka 4. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również