Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

270 g pulpa marakuja
180 g pulpa Mango
900 g śmietana 30%
360 g PRAŻYNKI Pailleté Feuilletine
110 g kakao
630 g śmietana 30%
30 g herbata
180 g syrop glukozowy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Półkula czekoladowa

2

Krok 2

Mus mango-marakuja z czekoladą

Potrzebne składniki

270 g pulpa marakuja
180 g pulpa Mango
900 g śmietana 30%
3

Krok 3

Owoce

4

Krok 4

Ziemia

Potrzebne składniki

360 g PRAŻYNKI Pailleté Feuilletine
110 g kakao
5

Krok 5

Sos czekoladowo-herbaciany

Potrzebne składniki

630 g śmietana 30%
30 g herbata
180 g syrop glukozowy
6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Półkula Dobla 2. Mus mango-marakuja z czekoladą 3. Owoce 4. Półkula Dobla 5. Ziemia 6. Sos czekoladowo-herbaciany 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również