Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

400 g jaja
40 g woda
21 g żelatyna
450 g woda
700 g jaja
80 g woda
300 g cukier
pokaż wszystkie
600 g woda
50 ml spirytus
300 g śmietana 30%
300 g wiórki kokosowe
375 g woda
1500 g śmietana 30%
40 g płatki migdałowe

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód czekoladowy

Potrzebne składniki

400 g jaja
40 g woda
2

Krok 2

Wiśnie w żelu

Potrzebne składniki

21 g żelatyna
450 g woda
3

Krok 3

Blat biszkoptowy

Potrzebne składniki

700 g jaja
80 g woda
4

Krok 4

Nakropka

Potrzebne składniki

300 g cukier
600 g woda
50 ml spirytus
5

Krok 5

Masa kokosowa

Potrzebne składniki

300 g śmietana 30%
300 g wiórki kokosowe
6

Krok 6

Krem śmietanowy

Potrzebne składniki

375 g woda
1500 g śmietana 30%
7

Krok 7

Dekoracja

Potrzebne składniki

40 g płatki migdałowe

Przygotowanie

Jeden z blatów biszkoptowych ułożyć na warstwie wiśni w żelu, pokryć połową porcji kremu kokosowego, docisnąć drugim blatem. Wyłożyć pozostałą porcję kremu kokosowego, wyrównać. Udekorować Dobla Turitella różowa i Serca mix.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również