Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

160 g skrobia ziemniaczana
1400 g jaja
200 g skrobia ziemniaczana
1400 g jaja
820 g woda
3300 g śmietana 30%
320 g cukier
320 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Biszkopt

Potrzebne składniki

160 g skrobia ziemniaczana
1400 g jaja
2

Krok 2

Biszkopt czekoladowy

Potrzebne składniki

200 g skrobia ziemniaczana
1400 g jaja
3

Krok 3

Krem cappuccino

Potrzebne składniki

820 g woda
3300 g śmietana 30%
4

Krok 4

Krem

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Dekoracja - masa bezowa

Potrzebne składniki

320 g cukier
320 g woda
6

Krok 6

Dekoracja

Potrzebne składniki

Przygotowanie

Składać w wysokich rantach. Na dnie umieścić blat biszkoptu czekoladowego, krem cappuccino oraz blat biszkoptowy jasny. Wyłożyć krem, zatopić w nim część perełek, wyrównać. Powierzchnię udekorować elementami bezowymi oraz pozostałymi perełkami czekoladowymi. Z każdego rantu wykroić po 12 elementów o wymiarach 10x20 cm. Przechowywać w warunkach chłodniczych.

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również