Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

100 g olej
250 g jaja
25 g woda
500 g śmietana 36%
250 ml sok pomarańczowy
pokaż wszystkie
25 g woda
5 g lubczyk
5 g żelatyna
500 g śmietana 36%
40 g syrop glukozowy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

100 g olej
250 g jaja
25 g woda
2

Krok 2

Mus pomarańczowo-czekoladowy z lubczykiem

Potrzebne składniki

500 g śmietana 36%
250 ml sok pomarańczowy
25 g woda
5 g lubczyk
5 g żelatyna
3

Krok 3

Nadzienie

Potrzebne składniki

4

Krok 4

Polewa czekoladowa

Potrzebne składniki

500 g śmietana 36%
40 g syrop glukozowy
5

Krok 5

Dekoracje

Przygotowanie

1. Mus pomarańczowo-czekoladowy z lubczykiem 2. Frutafill Morela 3. Blat 4. Mrożenie 5. Polewa czekoladowa 6. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również