Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

225 g jaja
200 g olej
50 g sok z jabłek
10 g Ocet winny
4 g żelatyna
15 g woda
0.2 g Aromat Mentol Z043/1
pokaż wszystkie
50 g mleko 2 % tł,
4 g żelatyna
15 g woda
175 g śmietana 30%
50 g masło kakaowe
10 g biel tytanowa

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat

Potrzebne składniki

225 g jaja
200 g olej
2

Krok 2

Galaretka jabłkowa

Potrzebne składniki

50 g sok z jabłek
10 g Ocet winny
4 g żelatyna
15 g woda
0.2 g Aromat Mentol Z043/1
3

Krok 3

Mus z białej czekolady

Potrzebne składniki

50 g mleko 2 % tł,
4 g żelatyna
15 g woda
175 g śmietana 30%
4

Krok 4

Zamsz

Potrzebne składniki

50 g masło kakaowe
10 g biel tytanowa

Przygotowanie

1. Mus z białej czekolady 2. Galaretka jabłkowa 3. Blat 4. Zamsz

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również