Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

20 kg mąka pszenna typ 550
2 kg słód żytni litewski
40 kg woda
200 g jaja
20 g woda
pokaż wszystkie
150 g woda
600 ml śmietana 30%
150 g maliny
100 g jeżyny
150 g porzeczki czarne

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto czekoladowe

Potrzebne składniki

200 g jaja
20 g woda
2

Krok 2

Krem śmietanowy

Potrzebne składniki

150 g woda
600 ml śmietana 30%
3

Krok 3

Dekoracja

Potrzebne składniki

150 g maliny
100 g jeżyny
150 g porzeczki czarne

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również