Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

50 g kakao
25 g jaja
225 g masło
125 g olej
125 g jaja
60 g Aperol
25 g woda
250 g śmietana 30%
pokaż wszystkie
60 g woda
220 g śmietana 30%
20 g żółtka jaj
20 g cukier
200 g śmietana 30%
10 g żelatyna
30 g woda
2 g barwnik spożywczy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Kruche krążki

Potrzebne składniki

50 g kakao
25 g jaja
225 g masło
2

Krok 2

Blat

Potrzebne składniki

125 g olej
125 g jaja
3

Krok 3

Dżem z Aperolu

Potrzebne składniki

60 g Aperol
25 g woda
4

Krok 4

Krem pomarańczowy

Potrzebne składniki

250 g śmietana 30%
60 g woda
5

Krok 5

Mus Czekoladowy

Potrzebne składniki

220 g śmietana 30%
20 g żółtka jaj
20 g cukier
6

Krok 6

Polewa czekoladowa

Potrzebne składniki

200 g śmietana 30%
10 g żelatyna
30 g woda
2 g barwnik spożywczy
7

Krok 7

Dekoracja

Przygotowanie

1. Krem pomarańczowy 2. Dżem z Aperolu 3. Mrożenie 4. Mus Czekoladowy 5. Blat 6. Mrożenie 7. Polewa 8. Kruche krążki 9. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również