Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

200 g jaja
200 g woda
1800 g twaróg półtłusty
1100 g śmietana 30%
400 g cukier puder
pokaż wszystkie
300 g margaryna
700 g woda
20 g żelatyna
200 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat czekoladowy

Potrzebne składniki

200 g jaja
200 g woda
2

Krok 2

Masa serowa

Potrzebne składniki

1800 g twaróg półtłusty
1100 g śmietana 30%
400 g cukier puder
300 g margaryna
700 g woda
3

Krok 3

Masa owocowa

Potrzebne składniki

20 g żelatyna
200 g woda
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat czekoladowy 2. Masa serowa 3. Masa owocowa 4. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również