Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

750 g olej
750 g jaja
1300 g śmietana 30%
30 g pieprz czerwony
20 g żelatyna
100 g woda
1000 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat banoffee

Potrzebne składniki

750 g olej
750 g jaja
2

Krok 2

Mus z czekolady mlecznej i czerwonego pieprzu

Potrzebne składniki

1300 g śmietana 30%
30 g pieprz czerwony
20 g żelatyna
100 g woda
3

Krok 3

Galaretka wiśniowa

Potrzebne składniki

1000 g woda
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat banoffee 2. Mus z czekolady mlecznej i czerwonego pieprzu 3. Blat banoffee 4. Mus z czekolady mlecznej i czerwonego pieprzu 5. Galaretka wiśniowa 6. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również