Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

500 g olej
500 g jaja
115 ml oliwa z oliwek
270 g PRAŻYNKI Pailleté Feuilletine
115 g pasta orzechowa
10 g żelatyna
pokaż wszystkie
50 g woda
700 g śmietana 30%
500 g truskawki
50 g olej
3 g barwnik spożywczy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat z ciasta domowego E - Limited

Potrzebne składniki

500 g olej
500 g jaja
2

Krok 2

Prażynka

Potrzebne składniki

115 ml oliwa z oliwek
270 g PRAŻYNKI Pailleté Feuilletine
115 g pasta orzechowa
3

Krok 3

Frutafill truskawkowy

Potrzebne składniki

10 g żelatyna
50 g woda
4

Krok 4

Krem biała czekolada z truskawką

Potrzebne składniki

700 g śmietana 30%
500 g truskawki
5

Krok 5

Zamsz

Potrzebne składniki

50 g olej
3 g barwnik spożywczy
6

Krok 6

Dekoracja

Potrzebne składniki

Przygotowanie

1. Blat z ciasta domowego E - Limited 2. Prażynka 3. Frutafill truskawkowy 4. Krem biała czekolada z truskawką 5. Mrożenie 6. Zamsz 7. Dekoracja

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również