Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

90 g olej
90 g jaja
110 g woda
450 g Twaróg sernikowy
70 g morele w syropie
150 g woda

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat cytrusowy

Potrzebne składniki

90 g olej
90 g jaja
2

Krok 2

Krem sernikowy

Potrzebne składniki

110 g woda
450 g Twaróg sernikowy
3

Krok 3

Owoce

Potrzebne składniki

70 g morele w syropie
4

Krok 4

Galaretka cytrynowa

Potrzebne składniki

150 g woda
5

Krok 5

Masa śmietanowa

Potrzebne składniki

6

Krok 6

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat cytrusowy 2. Krem sernikowy 3. Blat cytrusowy 4. Krem sernikowy 5. Owoce 6. Galaretka cytrynowa 7. Masa śmietanowa 8. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również