Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

215 g margaryna
25 g jaja
120 g białko
800 g śliwka
40 g cukier brązowy
120 g Ser pleśniowy Lazur
10 g jaja
130 g margaryna

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Kruchy spód

Potrzebne składniki

215 g margaryna
25 g jaja
2

Krok 2

Masa migdałowa

Potrzebne składniki

120 g białko
3

Krok 3

Śliwki z cukrem

Potrzebne składniki

800 g śliwka
40 g cukier brązowy
4

Krok 4

Ser pleśniowy

Potrzebne składniki

120 g Ser pleśniowy Lazur
5

Krok 5

Kruszonka

Potrzebne składniki

10 g jaja
130 g margaryna
6

Krok 6

Dekoracja

Potrzebne składniki

Przygotowanie

1. Kruchy spód 2. Masa migdałowa 3. Śliwki z cukrem 4. Ser pleśniowy 5. Kruszonka

ekspert

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również