Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 g margaryna
200 g mąka pszenna typ 450
4000 g twaróg półtłusty
750 g jaja
400 g cukier
400 g śmietana 36%
300 g śmietana 30%

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Spód owsiany

Potrzebne składniki

300 g margaryna
200 g mąka pszenna typ 450
2

Krok 2

Masa serowa

Potrzebne składniki

4000 g twaróg półtłusty
750 g jaja
400 g cukier
400 g śmietana 36%
3

Krok 3

Ganache

Potrzebne składniki

300 g śmietana 30%
4

Krok 4

Dekoracja

Przygotowanie

1. Spód owsiany 2. Masa serowa 3. Polewa 4. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również