Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

250 g olej
100 g jaja
350 g woda
40 g przyprawa piernikowa
300 g olej
500 g jaja
1600 g woda
2000 g Twaróg sernikowy

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Blat Korzenny

Potrzebne składniki

250 g olej
100 g jaja
350 g woda
2

Krok 2

Nadzienie

Potrzebne składniki

40 g przyprawa piernikowa
3

Krok 3

Masa serowa

Potrzebne składniki

300 g olej
500 g jaja
1600 g woda
2000 g Twaróg sernikowy
4

Krok 4

Żel

Potrzebne składniki

5

Krok 5

Dekoracja

Przygotowanie

1. Blat korzenny 2. Nadzienie 3. Masa serowa 4. Żel 5. Dekoracja

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również